Curs extensii gene fir cu fir, 2D, 3D, 5D

make-up
Curs de make-up profesional
04/02/2018
CURS DERMOPIGMENTARE-MICROBLADING
04/06/2018
make-up

Curs extensii gene fir cu fir, 2D, 3D

Transilvania Cursuri de formare Profesionala SRL - Organizează curs de Curs extensii gene fir cu fir, 2D, 3D

Informații utile despre Curs extensii gene fir cu fir, 2D, 3D :

Durata: 2, 3 zile

Condiţii pentru înscriere: Vârsta minim 16 ani.

Cursul extensii gene fir cu fir, 2D, 3D de Transilvania Cursuri de Formare Profesionala

• Curs de extensii gene tehnica consta in aplicarea unui fir de extensie (par natural sau alte materiale sintetice) pe un fir de geana naturala, la o distanta de maxim 1mm de la baza.

• Volumul si numarul total de fire aplicate este determinat de densitatea genelor naturale. Aceasta metoda permite aplicarea unor gene de grosime mai mare.

* Procesul trebuie sa fie efectuat in maxim 2 ore, iar intretinerea se realizeaza la maxim 4 saptamani

*Extesii gene fir cu fir 2D 3D, se aplica doua sau trei fire de geane naturale. Cele doua gene false sunt mai subtiri si mai usoare. Volumul obtinut prin aceasta tehnica este mai mare si este recomandat persoanelor cu gene subtiri sau rare. Intretinerea se face la maxim 6 saptamani, aceasta metoda conferind o rezistenta mai mare, fata de metoda Fir cu fir clasica.

Copie BI sau CI;

Copie certificat de naştere;

Copie de pe ultimul act de studiu;

Copie certificat de căsătorie (dacă e cazul şi numai dacă s-a schimbat numele în urma căsătoriei);

Adeverinţă medicală de la medicul de familie apt pentru curs .

După terminarea cursului, absolvenţii vor primi certificate de absolvire pentru ocupaţia de machior – stilizare gene , eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârsnice si Ministerul Educației Naționale.

Cu această diplomă se poate începe pe cont propriu ca persoană fizică autorizată (PFA) sau întreprindere individuală (II).

Pentru străinătate trebuie traduse şi legalizate.

Diploma se eliberează de la semnarea contractului in 4 – 6 luni max

 

Inscrie-te telefonic

Pentru insrierii si o informare corecta va rugam sa ne contactati la
numarul de telefon 0753-636.602

Mai multe cursuri pe care le organizăm:

04/03/2018
make-up

Curs extensii gene fir cu fir, 2D, 3D, 5D

Distribuie mai departeCursul extensii gene fir cu fir, 2D, 3D de Transilvania Cursuri de Formare Profesionala Curs de extensii gene tehnica consta in aplicarea unui fir […]
04/02/2018
ingrijre batrani

Curs de îngrijitor bătrâni la domiciliu

Distribuie mai departeCursul este ACREDITAT de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Recunoscut International de firmele de recrutare DESCRIEREA OCUPATIEI: Persoana angajata ca ingrijitor batran la domiciliu […]
12/15/2018
make-up

TRATAMENT COSMETIC COMPLET

Distribuie mai departe
Distribuie mai departe

Cursul extensii gene fir cu fir, 2D, 3D de Transilvania Cursuri de Formare Profesionala
Curs de extensii gene tehnica consta in aplicarea unui fir de extensie (par natural sau alte materiale sintetice) pe un fir de geana naturala, la o distanta de maxim 1mm de la baza
Volumul si numarul total de fire aplicate este determinat de densitatea genelor naturale. Aceasta metoda permite aplicarea unor gene de grosime mai mare. Procesul trebuie sa fie efectuat in maxim 2 ore, iar intretinerea se realizeaza la maxim 4 saptamani
Extesii gene fir cu fir 2D 3D, se aplica doua sau trei fire de geane naturale. Cele doua gene false sunt mai subtiri si mai usoare. Volumul obtinut prin aceasta tehnica este mai mare si este recomandat persoanelor cu gene subtiri sau rare. Intretinerea se face la maxim 6 saptamani, aceasta metoda conferind o rezistenta mai mare, fata de metoda Fir cu fir clasica.